daengazzli.com

Harga yang saya tetapkan untuk berjumpa dengan saya dan create gameplan adalah:

Harga yang saya tetapkan untuk berjumpa dengan saya dan create gameplan adalah:

PERCUMA!!! (No hidden cost)Harga yang saya tetapkan untuk berjumpa dengan saya dan create gameplan adalah:

PERCUMA!!! (No hidden cost)
07/08/2018
Facebook:
43 Komen:
Faris Tamin
22-03-2018, 17:15:21
Power
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Ⓣⓗⓐⓝⓚ Ⓨⓞⓤ boss
Helmi Hussin
22-03-2018, 17:15:21
bila bole jumpa tuan di kl? ?
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Supposedly saya ada kat kL 19 dgn 20hb ni.. Nnt say up kan schedule saya.. Kot2 nak slot in appointment blh la
Abu Bakar Yussi
22-03-2018, 17:15:21
Jumpa 19 ni Insya Allah
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
InsyaAllah boss.. Ajak la adam tu skali kalau dia minat
Abu Bakar Yussi
22-03-2018, 17:15:21
Adam Amir Hamzah lai2 tuan Fazlie Idris dah ajak tu
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
?
Adam Amir Hamzah
22-03-2018, 17:15:21
19 kt manaa tuu
Abu Bakar Yussi
22-03-2018, 17:15:21
Cheras. Tanya tuan Fazlie Idris
Adam Amir Hamzah
22-03-2018, 17:15:21
Abu Bakar Yussi on2
Abu Bakar Yussi
22-03-2018, 17:15:21
Ws aku
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Port hari tu
Abu Bakar Yussi
22-03-2018, 17:15:21
Nanty tuan Bg lokasi
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Beres
Adam Amir Hamzah
22-03-2018, 17:15:21
Abu Bakar Yussi pm no abammnn
Laways Damha
22-03-2018, 17:15:21
Terbaik...
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Ⓣⓗⓐⓝⓚ Ⓨⓞⓤ ☺️
Hafiszatulsima Zulkeflee
22-03-2018, 17:15:21
Wow..area mana tu?
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Kalau nak ikutkan saya stay kat bagan Serai perak.. Blh cover antara changkat jering sampai penang.. Tapi blh katakan hampir setiap minggu saya ke kL n kawasan sekitar
Nabil Rukawa
22-03-2018, 17:15:21
Bila nak jumpa utk sign warisan ni? ?
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Misi 1 blm setel ni ?
Nabil Rukawa
22-03-2018, 17:15:21
Hmmmm....... ?
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Nak naik senang bang.. Nak turun tu yg seksa ?
Mohd Noor Hafizi Rusli
22-03-2018, 17:15:21
Kemah poklee
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Alhamdulillah ☺️
Mohd Izzaki
22-03-2018, 17:15:21
Terbaik tuan
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Setiap kali ko komen.. Aku mesti teringat aku ada hutang dgn ko.. Sebulan dah ni tertangguh nak ajar ?
Mohd Izzaki
22-03-2018, 17:15:21
Misi pertama belum selesai lagi ni tuan ?
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Nnt aku wasap n pos balik borang.. Dh start tukar borang ni
Mohd Izzaki
22-03-2018, 17:15:21
Kalau apply asbf dgn tuan sekali boleh ke
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
?
Mohd Izzaki
22-03-2018, 17:15:21
Kikikikii ?%%%%%
Mohamad Adam Shamsudin
22-03-2018, 17:15:21
Patutlah makin murah rezeki. Huhuhu
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Alhamdulillah.. Moga beri manfaat pada semua.. InsyaAllah
Nurul Huda Ma'mor
22-03-2018, 17:15:21
Saya pula, secawan teh ais kurang manis. Jujur jugak. Takde hidden cost. Kalau macam fattahamin, Saya yang bayarkan apa jek dia order ?✌
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Aise.. Ari tu main vonvon dia cakap muka saya mcm Aaron ajis.. Blh blanje gak ke ?
Nurul Huda Ma'mor
22-03-2018, 17:15:21
Fattahamin jek
Fazlie Idris
22-03-2018, 17:15:21
Tu diaaaa... Lepas 15jam baru dia reply... ?
Aiman Hafiz
22-03-2018, 17:15:21
Area shah alam bila leh turun poklee hensem?
Mdp Khai
22-03-2018, 17:15:21
Wowwww...tunjuk ajarku sifuu
Husni Zainal Abidin
22-03-2018, 17:15:21
Awesome poklee ensem...
Marco Lejen
22-03-2018, 17:15:21
Nak jumpa.

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *