daengazzli.com

Arkib 06/2018

Ada orang berkata kalau saya berada ditempat anda belum tentu mampu lalui ujian demi ujian, Allah menguji mengikut kemampuan hambaNya , Be strong...

Ada orang berkata kalau saya berada ditempat anda belum tentu mampu lalui ujian demi ujian
Allah menguji mengikut kemampuan hambaNya
Be strong ??
Bersyukur mengetahui ilmu Jiwa Turbo Rezeki seawal usia 34 tahun. Belajar mengurus emosi. Belajar mengawal sangka. Belajar redha dan back to basic.

Selfie ngan moksu

Selfie ngan moksu. Sepupu2 x leh masuk dah lewat. Tq my dinda. Satu satunya dinda yang ada kecik kecik baloh sokmo. Kikiki .
Dah besar dan tua ni rindu sokmo ??

Assalamualaikum, Mohon sedekahkan alfatihah buat anak team saya di Taiping arwah Lina Rose yang kembali kerahmatullah jam 6 lebih pagi tadi

Assalamualaikum
Mohon sedekahkan alfatihah buat anak team saya di Taiping arwah Lina Rose yang kembali kerahmatullah jam 6 lebih pagi tadi.
Semoga arwah ditempatkan bersama orang2 yang beriman dan beramal soleh.

Alhamdulillah check up mata dengan doktor pagi tadi so far semua ok kata dr

Alhamdulillah check up mata dengan doktor pagi tadi so far semua ok kata dr. Follow up 6 bulan lagi. Temujanji kl pulak 4 jan then 18 jan HOSHAS lagi untuk perkembangan. Lalu jer kan hihi.
Ibu bisnes tetap run. Hidup tetap teruskan. ?

Ni kerja adik pulak

Ni kerja adik pulak. Cuti ni memamg mewarna je keje dia. Puas hati tengok ada perkembangan bagus kat lukisan ni. Dah mula pandai pilih warna dan main warna. Walaupun belum sepenuhnya. Alhamdulillah

Comelkan

Comelkan. Ini kerja abang. Kucing sapa tak tau beranak meh duk belakang rumah. Dia ajak cari makanan kucing. Jatuh sayang dah tengok anak2 bulus ni. Cam no nak bela anak oii ibu ni kuat berjalan sana sini ??
Anok sapokah datang bawa rezeki nih.

Dia dia oh sudah datang

Dia dia oh sudah datang. Korea belum fly
New trip sudah datang . Let's FIGHT!! Best woooo? Eropah tuuuu. ??
Kejar pangkat
Kejar bonus gemoks
Bina team
Mudahnya dapat trip!!!
Jom.???

Assalamulaikum sahabat

Assalamulaikum sahabat. Pagi Sabtu last 2017 sudah. Cepat masa berlalu sedetik pun tak menunggu.
Untuk kami part timer@fulltime bisnes hari ni last clossing DISEMBER. Clossing ohsem untuk my team OMT awak semua yang TERBAIK.
Magic clossing hari ni InsyaAllah #TOPBVSMExpert pecah rekod lagi.
Aaaminn

Rasa lemau dari pagi

Rasa lemau dari pagi. Bila jumpa anak team eh eh macam hilang semua rasa lemau tu. Tulah energy. Happy jumpa u all semua malam ni. Ingat tau hadiah vaganza best bvsm bulan ni. ??
Update update
#TopBVSMExpert
#STGMA

BATUK SELESEMA datang lagi

BATUK SELESEMA datang lagi. Laju-laju capai Losyen Urut Waterbased MMG. Bismillah sapu-sapu lega. ⬇⬇⬇

#aurakeranamu14BATUK SELESEMA datang lagi. Laju-laju capai Losyen Urut Waterbased MMG. Bismillah sapu-sapu lega. ⬇⬇⬇

#aurakeranamu14