daengazzli.com

Arkib 03/2018

Cerita tghari tadi

Cerita tghari tadi...sambil2 kite jumpa customer kat area sini...diberikan peluang dan rezeki jumpa sahabat lama...mmg dh lama x jumpa..siap grab lg satu krim comelote kite tau ..thank my dear friend Nita??
Anda kat luar sana yg masih blm Cuba meh grab satu comelote nii ...mmg terbaikk...jgn malu jgn segan..
Ada promosi menarik tau sempena bln muharram nii...nk tahu cepatttt pm kite??
Sebarang pertanyaan/order blh inbox/wasup kite 0179198059...
#krimserbaguna#
#sesuaiutkseisikeluarga#
#justsapu2jelega#

InsyaAllah, bakal diedarkan di pasaran tidak lama lagi

InsyaAllah, bakal diedarkan di pasaran tidak lama lagi.
Bengkung moden yang diberi nama Modern Slim Bengkung by comelote
Ada 2 warna iaitu hitam dan juga krim.
- Material daripada cotton spendex yang tidak bergulung
Cotton 40%
Spendex 60%
- Tailormade from Malaysia
- Saiz dari S hingga L
- Sesuai dipakai dalam pantang atau selepas pantang
- Menutup lebihan perut yang tidak enak dilihat
- Menyejukkan pemakai
- Tidak panas. Serap peluh dan tidak merimaskan
- Pemakaian yang konsisten, boleh menurunkan berat badan kerana semasa bengkung dipakai, ia boleh menahan anda daripada makan banyak ?
- Boleh digunakan bila2 masa sahaja samada dalam rumah, keluar berjalan, sedang bekerja ataupun sedang tidur.
Harga: RM85.90
Harga pengenalan: RM79
Dibuka untuk preorder sekarang dgn harga RM79 sahaja.
#ModernSlimBengkung
#memangWow
#fevretBfMom
#RampingDanComelote

Rasa geli2 tekak?, Batuk yang bunyi wheezing?, Batuk yang pedih2 dada?, Batuk berkahak?, Batuk yang beserta dengan selsema?, Kemudian disusuli...

Rasa geli2 tekak?
Batuk yang bunyi wheezing?
Batuk yang pedih2 dada?
Batuk berkahak?
Batuk yang beserta dengan selsema?
Kemudian disusuli dengan demam pula?
Jika ada anak2 mommies yang alami masalah2 tersebut, cepat2lah segera berikhtiar dengan krim telon bayi comelote!
- Cepat berkesan
- Mudah dibawa
- Mustajab
- jimat
- krim serbaguna
- bertindak sebagai first aid
?Setiap rumah mesti ada 1 krim telon bayi comelote ni.
?Setiap handbag mommies mesti ada 1 krim telon bayi comelote ni.
?Setiap anak yang duduk di asrama mesti ada 1 krim telon bayi comelote ni.
?Setiap kali travel, mesti bawa krim telon bayi comelote ni.

Ramainye tengok kawan-kawan sharing kat fb, anak anak tak sihat, Ada yg kene neb, Ada yang batuk tak baik-baik lagi, Ada yang demam, Siannya

Ramainye tengok kawan-kawan sharing kat fb
anak anak tak sihat
Ada yg kene neb
Ada yang batuk tak baik-baik lagi
Ada yang demam
Siannya...
Hati ibu mana yang tak rungsing
Tidur malam pun tak lena
Yang dah besar boleh bagi ubat atau rawatan remedi seperti madu..habbatusauda
Tapi yang kecik camne...
Ubat untuk baby bawah 2 tahun doktor tak galakkan.
Apa kata sebelum anak-anak melarat kite try dulu natural remedi
VCO + bawang putih
Atau kalau nak senang..
Guna aje krim telon #comelote
Dari VCO 100%ORGANIC tau..cold pressed lagi
Takde tambahan bahan kimia
Selamat untuk kulit baby yang halus mulus dan sensitif
Yang penting.. senang nak bawak ke mana mana
1 tube untuk pelbagai guna..
Berminat wasup 0179197059
#justsapujersetel
#Comelote

Si kecik aktif sgt? Geram je rasa kn? , Tp bila tengok si kecik terhantuk kepala di mana-mana mesti naik benjol, pasti si ibu lah yg paling risau

Si kecik aktif sgt? Geram je rasa kn?
Tp bila tengok si kecik terhantuk kepala di mana-mana mesti naik benjol, pasti si ibu lah yg paling risau..
Mujur ada cream comelote pengganti 'first aid' di mana-mana shj. Menarik kn??
Berminat wasup 0179197059
*Krimserbaguna*
*Sesuaiutkseisikeluarga*
*Sapu2jelega*

Selamat pagi semua

Selamat pagi semua ....
Bestnyererrr lah rase pas mandi sapu krim comelote nii...Wangi dan fresh je rasa...anak2 semua suka..ibu suka..abah pun suka...
Yg masih lg duk ragu2 nk try krim nii Jommm jgn buang masa lg...blm Cuba blm tahu kan....rugi x Cuba tau...??
Berminat wasup 0179197059
*Agentsahcomelote*
*Krimserbaguna*
*Sesuaiutkseisikeluarga*
*Justsapu2jelega*

[9/17, 11:49] Ja Jqaf: Fine slim bengkung diberi nama

[9/17, 11:49] Ja Jqaf: Fine slim bengkung diberi nama.
#sesuai dipakai ketika berpantang samada bersalin normal atau czer.
#sesuai untuk semua jenis ukuran pinggang.
Fungsinya:
* mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan supaya kembali kepada bentuk asal.
* menyokong organ dalaman dan membolehkannya lebih cepat kecut dan kembali tempat asal.
*membantu menyokong dan menguatkan otot abdomen yang lemah akibat regangan ketika mengandung.
*menggalakkan postur yang baik,justeru membantu penyusuan ibu.
#bengkungyangdiyakinidanterbuktikeberkesannya
#produkke2bycomelote
*Harga promosi* sempena preorder ?Rm99 shj daripada harga asal Rm119.90
[9/17, 11:49] Ja Jqaf: InsyaAllah, bakal diedarkan di pasaran tidak lama lagi.
Bengkung moden yang diberi nama Modern Slim Bengkung by comelote
Ada 2 warna iaitu hitam dan juga krim.
- Material daripada cotton spendex yang tidak bergulung
Cotton 40%
Spendex 60%
- Tailormade from Malaysia
- Saiz dari S hingga L
- Sesuai dipakai dalam pantang atau selepas pantang
- Menutup lebihan perut yang tidak enak dilihat
- Menyejukkan pemakai
- Tidak panas. Serap peluh dan tidak merimaskan
- Pemakaian yang konsisten, boleh menurunkan berat badan kerana semasa bengkung dipakai, ia boleh menahan anda daripada makan banyak ?
- Boleh digunakan bila2 masa sahaja samada dalam rumah, keluar berjalan, sedang bekerja ataupun sedang tidur.
Harga: RM85.90
Harga pengenalan: RM79
Dibuka untuk preorder sekarang dgn harga RM79 sahaja.
#ModernSlimBengkung
#memangWow
#fevretBfMom
#RampingDanComelote
Berminat wasup 0179197059

Di tengah bulan ni, kalo ada duit tepi boleh jugakla 'bernafas'

Di tengah bulan ni, kalo ada duit tepi boleh jugakla 'bernafas'. At least lepas duit minyak ke, duit belanja sekolah anak ke, duit dapur ke..
Kami di comelote bayar bonus kat ejen2 dipertengahan bulan. Elok sangatlaa untuk yang makan gaji tu. Gaji dapat hujung bulan, duit tepi dapat tengah bulan.
.
.
Produk comelote ni tak susahpun nak jual sebab produk keperluan kan? Selagi ada baby, ada kanak2... selagi tulah ada demand.
Nak jadi ejen, bertindak sekarang!
http://www.wasap.my/60179197059

Kalo baby demam, just titik jer beberapa titik krim telon bayi #comelote dalam air mandian baby ataupun bekas air yang digunakan untuk jerlung kepala...

Kalo baby demam, just titik jer beberapa titik krim telon bayi #comelote dalam air mandian baby ataupun bekas air yang digunakan untuk jerlung kepala dan tubuh baby.
InsyaAllah dapat menurunkan suhu demam dan melegakan rasa ketidak selesaan baby akibat demam. Amalkan selalu tau!
Produk organik & homemade #krimtelon
#creamserbaguna

Hai mommy semua

Hai mommy semua..
Selalu tak mommy ada masalah anak sukar tidur??
Kalau tidurnya itu pun sekejap sahaja.. Lagi masalah bila menjelang malam. Mommy dah mengantuk,tapi simanja masih bulat matanya..?
Bagaimana Krim #Comelote dapat membantu???
Untuk pengetahuan mommy semua..
?Fruity Essential oil
?Eucalyptus oil(minyak kayu putih)
?Peppermint
antara kandungan bahan dalam krim telon Comelote yang dapat membantu mengatasi masalah tersebut.
Antara kebaikan gabungan bahan yang digunakan
✔dapat memberikan sensasi aromaterapi
✔dapat digunakan untuk mengurangi kelesuan badan dan fikiran
✔ meningkatkan fokus
✔ Mengandungi aroma yang menenangkan
✔membantu menghilangkan rasa sakit kontraksi bersalin
Jika simanja sukar tidur dan tidak lena,mommy cuba amalkan sentuhan magis ini.
Percaya atau tidak, bayi pun perlukan urutan badan sebelum tidur.
Jadi mommy bolehlah urutkan simanja perlahan-lahan dengan menggunakan Krim Comelote.
Selain itu urutan juga mengalakkan 'bonding time' antara ibu dan simanja. ?
Dengan urutan ini dapat
?memperlahankan aktiviti sistem saraf,
?memberi rasa relaks
?meningkatkan mood tidur bagi yang sering mengalami gangguan tidur
?Meningkatkan kualiti tidur, mood yang lebih stabil dan penumpuan yang lebih baik.
Mudah bukan dengan adanya Krim Telon Comelote ni, membantu si manja tidur lebih lena dengan hanya sapu sahaja!.
Bila simanja selesa ibu turut gembira.
Cubalah ?
#comelote
#krimtelonsuperb
#naturalproduct