daengazzli.com

Dah Nak Tido Jangan Lupa Spray magicblue Dulu Pastu 3 Hari Tak Yah Pakai Deodorant selamat malam PakarBauBadan NaturalDeodorant

Dah Nak Tido?
Jangan Lupa Spray #magicblue Dulu.
Pastu 3 Hari Tak Yah Pakai Deodorant!????
selamat malam
#PakarBauBadan
#NaturalDeodorant

Cik B nak bagitau sesuatu kat korang ni Orang yang dah biasa guna perfumes original pun dah beralih ke Dexandra yang inspired lagi tahan lama lagi jimat dan lagi wangi ni

Cik B nak bagitau sesuatu kat korang ni. Orang yang dah biasa guna perfumes original pun dah beralih ke Dexandra yang inspired lagi tahan lama, lagi jimat, dan lagi wangi ni. ?
Cik B nak bagitau je. Jangan serius sangat baca tu. Cuba senyum sikit. ?✌
#DeXandraPerfumes
#DropshipWanted
#GSLEF

Korang nak Cik B Umumkan pemenang contest De Xandra tak

Korang nak Cik B Umumkan pemenang contest De'Xandra tak?☺?
mohon komen 'c' cukup 70 orang, cik B umumkan malam ni??Korang nak Cik B Umumkan pemenang contest De'Xandra tak?☺?
mohon komen 'c' cukup 70 orang, cik B umumkan malam ni??

CALON CALON SEMBURAN AJAIB MAGIC BLUE 1 anak dara remaja perempuan wanita dewasa lelaki dewasa ibu mengandung berpantang

?CALON- CALON SEMBURAN AJAIB MAGIC BLUE ?
1. anak dara, remaja perempuan ,wanita dewasa ,lelaki dewasa , ibu mengandung & berpantang
✏aktif bersukan
✏Kerja Lasak
✏Kerja Office
✏Bekerja Seragam
✏Suri Rumah lasak dgn anak-anak
✏ Suami seharian bekerja
✏ Tukang Masak berpeluh-peluh
✏Pekebun
✏Tukang Rumah
✏Tukang cuci
✏Manager, CEO, Boss
✏Peniaga
✏Artis
✏Doktor
✏Majisteret
Tak kira siapa anda,???? apa pangkat anda ???, walau apa pekerjaan anda selagi anda berpeluh-peluh, ketiak anda masam ?, mahupun badan anda berbau ?maka anda layak menggunakan semburan Magic Blue.?
Kerana kami pakar membebaskan bau badan anda yang kurang enak Hanya dengan sekali ? semburan Bau Badan anda bebas selama 3 Hari.
Magic Blue menaturalkan bau badan anda. ?????
Whatsapp +60189134330 untuk maklumat lanjut
#MagicBlue #DropshipWanted

Calon calon yang layak menggunakan semburan Magic Blue

Calon-calon yang layak menggunakan semburan Magic Blue :-
✔ Ahli sukan yang lasak bersenam & aktif seperti Ahli gym pemain bola sepak⚽, pengayuh basikal ?, pelari dll??
✔ Ibu hamil yang berpeluh-peluh & menjaga keterampilan diri ?
✔ Wanita berkerjaya yang aktif seharian di pejabat mahupun luar pejabat ??
✔ Suri rumah yang sibuk menguruskan anak-anak & aktiviti seharian dirumah, menumis, mengemas, mencuci namun pentingkan keyakinan bau badan untuk Suami tercinta ??
✔ Suami yang bekerja diluar rumah ?? seharian samaada kerja outdoor ?mahupun office sahaja?.Tak kira pekerja Beruniform ? atau buruh binaan ?
✔ Anak-anak yang belajar dari sekolah tadika sehinggalah pelajar University yang lasak dan baju biasanya basah dengan peluh & kasut yang hapak.?????
✔ Muslimin & muslimat yang gemarkan aktiviti luar seperti shopping ?? beriadah??, dsb namun mementingkan bau badan yg harum ?& SELESA ??
✔ Ibu menyusu yang mahu elakkan bau hamis susu dari melekat dibadan ??
✔ Peniaga yang berkarisma mementingkan Imej & aura ?✨. Supaya tampil berpesonaliti menarik dihadapan pelanggan.????
✔ Muslimah berhijab ? mahupun berpurdah ?yang mahu kekal wangi ? didalam hijab & purdah mengikut sunnah tanpa menyembur perfume beralkohol ??
✔ Sesuai untuk semua golongan & peringkat umur dari bayi hingga orang berumur. ???Bagi insan prihatin yg pentingkan insan tersayang agar sentiasa bersih & wangi bebas bahan kimia mahupun alkohol secara semulajadi. ????
Adakah sahabat mahupun orang tercinta tersenarai dalam calon diatas?
Jika Ya ✅ MAGIC BLUE adalah jawapannya. Hanya dengan sekali semburan ?? bau badan hapak, hamis , masam dsb hilang selama 3 hari.⭐✨

Ponnn Ponnn Assalamualaikum Selamat pagi sahabat positif cik B Semoga dipermudahkan segala urusan sahabat hari ini Aamiin

Ponnn. .Ponnn. .. ???
Assalamualaikum??
Selamat pagi sahabat positif cik B ?
Semoga dipermudahkan segala urusan sahabat hari ini. Aamiin

Selamat pagi sahabat Ukirkan senyuman untuk mengapai bahagiaSelamat pagi sahabat

Selamat pagi sahabat❤?❤?
Ukirkan senyuman ?☺? untuk mengapai bahagiaSelamat pagi sahabat❤?❤?
Ukirkan senyuman ?☺? untuk mengapai bahagia

Ya Allah Jadikanlah permulaan hari ini suatu kebaikan

Ya Allah,
Jadikanlah permulaan hari ini suatu kebaikan;
pertengahannya suatu kemenangan;
dan penghabisannya suatu kejayaan.
Aamiin Ya Rabbal a'lamiin.
Assalamualaikum & selamat berhujung minggu sahabat positif??
#GSLEF
#AgentNurBella
#DeXandra #Magicblue
#BusanaMuslimahAimanNajihah

Assalamualaikum Selamat pagi sahabat syurga Selamat datang Februari Semoga rezeki kita semua melimpah ruah dipermudahkan urusan Aamiin

Assalamualaikum.
Selamat pagi sahabat syurga??
Selamat datang Februari.?
Semoga rezeki kita semua melimpah ruah, dipermudahkan urusan. Aamiin
Sahabat , anda kaya dan berjaya!
#gslp #Dexandra #magicblue #dropshipwanted

A Kak ade orang komplen bau badan sy busuk B Nah amek si botol biru nie A ape bendanya nie B Ubat ket k balik rumah sembur kat ket k biaq kering pastu bilas

A: "Kak ? ade orang komplen, bau badan sy busuk ?"
B: "Nah amek si botol biru nie"
A: "ape bendanya nie?"
B: "Ubat ket**k, balik rumah sembur kat ket**k biaq kering pastu bilas"
A: "Jadi ke kak ?"
B: "Nak tau jadi ke tak, pi balik pakai..esok ciom ket**k sendiri"
=================================
Keesokkan harinya
A: "Kak, awat tipu ?"
B: "Tipu mendenye plak?"
A: "Kate hilang bau badan, nie ket**k2 pun cerah sekali ?"
#MagicBlue #PakarHapusBau #DropshipWanted