daengazzli.com

Ready nak ambil gambo abang kene panggil plak buat cabutan bertuah

Ready nak ambil gambo abang kene panggil plak buat cabutan bertuah

Ready nak ambil gambo abang...kene panggil plak..buat cabutan bertuah.
Turun2 dah abang kene panggil..nama.
Terlepas moment.
Kak ya td pun x jd juga.
Tahun depan lah. Cuba lagi.
Ok lah.."pentas" lain.
Cabarannya juga tidak sama.

Byk group dah xdk letak minima harga Link pun dah boleh tebar 2018 Tahun sukar

Byk group dah xdk letak minima harga Link pun dah boleh tebar 2018 Tahun sukar

Byk group dah xdk letak minima harga.
Link pun dah boleh tebar.
2018.
Tahun sukar.

Abe jak dah cakap Bulan ni permintaan nak jual surat pajak akan meningkat

Abe jak dah cakap Bulan ni permintaan nak jual surat pajak akan meningkat

Abe jak dah cakap.
Bulan ni permintaan nak jual surat pajak akan meningkat.
Masalah dia...cash dah xdk....
Ehuhuhuhu....tokey2..
Pinjam cash..ekeke

Gwfx x join Eta join mapuh pitih Lepas tu tumbuh macam2 1g1kg mapuh dgn 1g modal Highway Pak belalalang Sekadar menyebut beberapa jenis Rumah alfofa pun nyaris beli Skim minyak sawit saja park Niat dah lebur nasib Sekali X lebur amik ngan modal dan profit

Gwfx x join Eta join mapuh pitih Lepas tu tumbuh macam2 1g1kg mapuh dgn 1g modal Highway Pak belalalang Sekadar menyebut beberapa jenis Rumah alfofa pun nyaris beli Skim minyak sawit saja park Niat dah lebur nasib Sekali X lebur amik ngan modal dan profit

Gwfx-x join.
Eta-join mapuh pitih
Lepas tu tumbuh macam2.
1g1kg-mapuh dgn 1g modal
Highway
Pak belalalang
Sekadar menyebut beberapa jenis.
Rumah alfofa pun nyaris beli.
Skim minyak sawit..saja..park.
Niat dah, lebur nasib. Sekali
X lebur, amik ngan modal dan profit.
Nak suruh abe jak lipat amik untung ja.
Ekeke..terlalu bodoh untuk itu.
Macam2 weh.skang datang bit couin.
Xpe lah duet masing2.
Dari tahun 2014 sampai sekarang
X terkira jalan ke"syurga" yang muncul.
Tapi..semua jahanam.
Jual beli ja mampu bertahan.

Memerlukan satu spike Untuk reset Itu ja Normaly cny So Tg je la

Memerlukan satu spike Untuk reset Itu ja Normaly cny So Tg je la

Memerlukan satu spike. Untuk reset.
Itu ja. Normaly cny.
So. Tg je la.

Setakat ni Normal mengikut trend 5 tahun sudah Mendaki menuju cny Setakat ni Normal mengikut trend 5 tahun sudah Mendaki menuju cny

Setakat ni Normal mengikut trend 5 tahun sudah Mendaki menuju cny Setakat ni Normal mengikut trend 5 tahun sudah Mendaki menuju cny

Setakat ni..
Normal mengikut trend 5 tahun sudah. Mendaki menuju cny.Setakat ni..
Normal mengikut trend 5 tahun sudah. Mendaki menuju cny.

Bumi dipijak akan jadi milik orang Nenek moyang kaya raya Hangpa punya nenek moyang yang kaya Yang jual

Bumi dipijak akan jadi milik orang Nenek moyang kaya raya Hangpa punya nenek moyang yang kaya Yang jual

Bumi dipijak akan jadi milik orang.
Nenek moyang kaya raya...
Hangpa punya nenek moyang yang kaya..
Yang jual.

Untuk tahun 2018 kita harap top2 agent kita yang hilang tu buat comeback balik yaUntuk tahun 2018 kita harap top2 agent kita yang hilang tu buat comeback balik ya

Untuk tahun 2018 kita harap top2 agent kita yang hilang tu buat comeback balik yaUntuk tahun 2018 kita harap top2 agent kita yang hilang tu buat comeback balik ya

Untuk tahun 2018 kita harap top2 agent kita yang hilang tu, buat comeback balik...yaUntuk tahun 2018 kita harap top2 agent kita yang hilang tu, buat comeback balik...ya